Antonio Banderas: -Homo-kys udvidede min horisont

lørdag d. 14. november 2015 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Antonio Banderas modtog æresprisen ved årets uddeling af Goya Film Awards i Madrid i februar.

Antonio Banderas modtog æresprisen ved årets uddeling af Goya Film Awards i Madrid i februar. Foto: Abraham Caro Marin/AP

Den spanske skuespiller Antonio Banderas indrømmer, at han havde det sværere med at kysse en mand end at slå ihjel på film.

Den spanske skuespiller Antonio Banderas, særligt kendt for sine rolle som den fægtende Zorro, indrømmer i et interview, at han ikke var tryg ved en film, hvor han skulle kysse en anden mand. Men faktisk skulle netop den scene vise sig at ændre hans egen moral.

Zorro-stjerne hasteindlagt med hjerteproblemer

– Jeg kan huske, da vi indspillede “Law of Desire”, der var jeg meget bekymret for homo-scenerne i manuskriptet. På det tidspunkt var jeg særligt nervøs for, hvordan min mor og far ville reagere, fortæller den 55-årige skuespiller i et interview med ABC News.

Men en samtale med instruktøren Pedro Almodóvar udvidede stjernens horisont.

– Han lærte mig mange ting om moral. Jeg kan huske, at han sagde “Antonio, du slog nogen ihjel i scene 21. Har du ikke noget problem med det?” Jeg svarede nej. Så sagde han “Så du har ikke noget problem med at dræbe en i en film, men du har et problem med at kysse en i en film? Hvad er dit problem? Tænk over det”, husker skuespilleren, som også har lagt stemme til den bestøvlede kat i “Shrek”-filmene.

Den opsang satte tanker i gang hos den spanske skuespiller, som besluttede sig for at lægge fordommene på hylden.

Nu er stjernepar skilt: Sådan deler de rovet

– Han (Pedro Almodóvar, red.) var den, der fik mig til at tage alle mine fordomme, og alle de ting, man går og har et problem med og bare efterlade dem uden for filmsettet, fortæller Antonio Banderas.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu