Anya tager på efterårsturné

lørdag d. 28. maj 2016 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen
ANYA_Maj 2016
ANYA tager til efteråret på turné. Pressefoto.
 

ANYA har for nylig udgivet sin nye single ’Break Up Battle’ efter debut EP’en ’The Credit’, og annoncerer nu, at hun tager på turné til efteråret – med nye numre og ny lyd.

Sidste år udgav ANYA den roste debut-EP ’The Credit’, der gav sangerinden priser ved Scandinavian Soul Award for bedste single med ’Greet Me’ samt Politikens Ibyen-pris i kategorien ’Årets upcoming’. Derudover blev hendes single ’Snap Back’ P3’s Uundgåelige og hun blev udpeget af både Gaffa, Soundvenue og Vega, som værd at holde øje med i 2015.

Et godt live-år

På live-fronten var 2015 også et godt år for ANYA – det blev både til en udsolgt debutkoncert på Ideal Bar, lange køer ved SPOT festival 2015 og en udsolgt Lille Vega som udløste ekstrakoncert samme sted.

ANYA var også at finde på dette års SPOT Festival, hvor hun med ny lyd og nye sange, udfordrer sin egen musikalitet. En optræden, der fik Soundvenue til at skrive følgende flotte ord:

– Der sker åbenbart ting og sager med Anya, for i Musikhusets Store Sal stod det soleklart, at sangerinden i fremtiden kommer til at skifte stil ovenpå debut-ep’en ‘The Credit’s afdæmpede og inderlige r’n’b. (…) To nye numre klingede af moderne, UK-inspireret r’n’b med smæk på både bas og tempo, og lukkeren ’Wasted Love’ smagte ligefrem af Disclosure.

ANYA tager på efterårsturné

ANYAs debut-EP ’The Credit’ er skabt i samarbejde med producerne Carl Barsk og Frederik Carstens, men om ’Break Up Battle’ og sin egen musikalske fremtid siger hun:

– EP’en ’The Credit’ er på mange måder mit hjertebarn. Den udgøres af seks sange, som står mit hjerte helt utroligt nært, og som jeg er enormt stolte af. Men efter vi havde udgivet EP’en, følte jeg, at det var tid til at udfordre min musikalitet ved at søge nye veje. Jeg havde lyst til at prøve at arbejde sammen med alle mulige forskellige producere, for at finde ud af, hvad der egentlig var den rendyrkede ’ANYA’-lyd.

Turné 2016

Den nye lyd og de nye, såvel som gamle, sange kan opleves, når sangerinden tager på turné til efteråret 2016:

To. 27. Oktober:                   Aalborg, Skråen
Fr. 28. Oktober:                    Esbjerg, Huset
Lø. 29. Oktober:                   Ringsted, MetroMusik
To. 3. November:                 Roskilde, Gimle
Fr. 4. November:                  Slagelse, Badeanstalten
Lø. 5. November:                 Greve, Portalen, Karbaretscenen
On. 9. November:                København, Lille Vega
To. 10. November:               Lyngby, Templet
Fr. 11. November:                Næstved, Vershuset
To. 17. November:               Randers, Værket, Turbinen
Fr. 18. November:                Aarhus, Radar
Lø. 19. November:               Odense, Posten

Del din kommentar

Forsiden lige nu