Aqua-Lene og Zangenberg i samme musical

torsdag d. 12. marts 2015 kl: 15. 19 Af: Ritzau Fokus
 
Tivoli har sikret sig rettighederne til en ny hitmusical.

Tivoli har sikret sig rettighederne til en ny hitmusical. Foto: Tivoli/free

I Tivolis nye musical skal skuespillerinden Julie Zangenberg og sangerinden Lene Nystrøm spille sammen.

Det er ikke kun Aqua-Lene, der debuterer, når Tivoli i 2016 sætter musicalen “Hairspray” op. Også skuespillerinden Julie Zangenberg har sagt ja til sin første musical-rolle. Det afslørede Tivoli torsdag formiddag på et pressemøde, hvor de formelt løftede sløret for den nye musical, der skal følge op på succeser som “Grease” og “Dirty Dancing”.

De gik fra hinanden i 2017

– “Hairspray” er den sjoveste, mest højenergiske og hjertevarme musical, jeg kender. Vi har landet et “powerhouse cast” med kæmpe stor tyngde og talent, og jeg glæder mig afsindigt meget allerede nu, til vi kommer i gang, siger Nikolaj Koppel, der er underdirektør for kultur i Tivoli.

Musicalen foregår i 1960´ernes USA, i en tid hvor løssluppenhed, frihedstang og mod på at ændre racefordommene har greb i de unge. Tracy Turnblad, en stor teenager med stort hår og et endnu større hjerte, drømmer om at deltage i The Corny Collins Show. Tracy har bestemt ikke en klassisk dansekrop, men det blæser hun på. Der går ikke lang tid før, hendes dansetalent opdages og hun folder sine talenter ud i showet. Midt i det hele danser hun med stor selvfølgelighed ind i sit livs kærlighed, den hotte teenagestjerne Link Larkin.

Her er årets nye danske par

Med i den danske udgave af musicalen er også Silas Holst, Martin Brygmann, Caroline Henderson, Johannes Nymark og Jesper Lohmann. “Hairspray” får premiere i marts 2016 i Tivolis Koncertsal.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu