Aqua markerer starten på storstilet succes

lørdag d. 17. september 2016 kl: 12. 13 Af: Ritzau Fokus

Den danske popgruppe Aqua fejrer, at det nu er 20 år siden, at deres første musiknummer blev udgivet.

At have 20 års jubilæum er for mange en stor begivenhed, der giver anledning til fejring.

Sådan forholder det sig også for den danske popgruppe Aqua, der lørdag officielt kan glæde sig over, at det nu er to årtier siden, at deres første single “Roses Are Red” blev udgivet.

Hitbandet markerer årsdagen på Instagram, og her takker sangskriveren og produceren Søren Rasted bandets fans for deres opbakning.

– I dag er det 20 år siden, at vores første single “Roses Are Red” udkom. Selv om det tog tre måneder for den at kravle op på førstepladsen, blev den begyndelsen på noget ufatteligt stort, sjovt, fantastisk og vildt.

– Mine spikes og jeg kunne ikke være mere stolt og æret over at være en del af alt det, der kom til at ske. Tak til alle jer, der var med og alle jer, der dansede rundt, skriver Søren Rasted på Instagram.

Aquas forsanger, Lene Nystrøm, har også udgivet et opslag på Instagram i forbindelse med jubilæet.

Dansk meganavn spiller på Grøn

Billedet er omslaget til det nu 20 år gamle nummer “Roses Are Red” og viser de dengang purunge bandmedlemmer tilbage i midten af 1990’erne.

Med sange som “Barbie Girl” og “Turn Back Time” har den danske popgruppe Aqua for alvor slået sig fast som en af de mest succesfulde musikgrupper i dansk historie.

Efter flere års stilhed vender Aqua nu tilbage med flere koncerter i 2017, når musikfesten “Vi elsker 90’erne” løber af stablen.

Søren Rasteds Instagram-billede:

I dag er det 20 år siden vores første single Roses Are Red udkom. 🌹 Selvom det tog 3 mdr for den at kravle op på første pladsen, blev den begyndelsen på noget så ufatteligt stort, sjovt, fantastisk og vildt. Mine spikes og jeg kunne ikke være mere stolt og æret over at være en del, af alt det der kom til at ske.🙏🏼 Tak til alle jer der var med, og alle jer der dansede med rundt.❤️

A photo posted by Søren Rasted (@sorenrasted) on


Dansk megahit gik for 20 år siden nummer et

Lene Nystrøms Instagram-billede:

Today its 20 years ago since we released our 1st singel #rosesarered🌹

A photo posted by Lene (@lenenystrom) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu