Aqua-medlem takker af: Tager ikke med på turné i 2017

tirsdag d. 20. september 2016 kl: 10. 48 Af: Elo Christoffersen

Når Aqua tager på turné i 2017 bliver det kun med tre af de fire medlemmer.

Når Aqua næste år tager på turné med “Vi elsker 90’erne” bliver det ikke alle fire medlemmer, som publikum kommer til at opleve. Claus Norreen har takket nej:

– De sidste 20 år sammen med mine venner i Aqua har været én lang magisk rejse gennem tid og sted. Det har været et kæmpe privilegie at være medpassager på et musikalsk eventyr, som har ført os land og rige rundt og som har budt på oplevelser og givet erfaringer nok til adskillige liv.

Dansk meganavn spiller på Grøn

– Lige siden den spæde start i ’96, er drømme, der overgår selv den vildeste fantasi, gået i opfyldelse og det har med årene skabt stærke bånd til tre unikke og fantastiske individer, som jeg anser for familie. Desuden er jeg uendeligt taknemmelig over, at have fået mulighed for, igennem musikken, at se denne forunderlige verden og møde dens befolkning i selskab med Søren, Lene & Rene.

– Imidlertid er jeg på det seneste nået frem til en erkendelse af, at min del af rejsen var ved at nå til vejs ende. I takt med at mit musikalske fokus med tiden har fundet en noget anden klang, har jeg indset og accepteret, at min egen lyst til fortsat at turnere med Aqua ikke længere er tilstede. Jeg føler desuden, at det ville være respektløst overfor både kollegaer, publikum samt mig selv, hvis det blot blev gjort halvhjertet fra min side.

Dansk megahit gik for 20 år siden nummer et

– Derfor har jeg efter længere tids overvejelse, i fuld forståelse med resten af bandet og alle omkring mig, besluttet at stige af bussen nu og sige 1000 tak for turen. Først og fremmest til mine tre rejsekammerater, men så sandelig også 1000 tak til vores fans og alle de mange andre vidunderligere personligheder, som igennem årene har været med ombord, fortæller Claus Norreen i en pressemeddelelse.

Dermed bliver det Lene, Søren og René, som skal føre Aqua rundt sammen med “Vi elsker 90’erne”. Aqua spiller mere end 10 koncerter i forbindelse med eventet Vi Elsker 90’erne i 2017.

Del din kommentar

Forsiden lige nu