Ung sangerinde raser: -Jeg er ikke et stykke kød

søndag d. 1. januar 2017 kl: 13. 09 Af: Ritzau Fokus
Ariana Grande raser
Ariana Grande vil ikke behandles som et stykke kød. Foto: BRENDAN MCDERMID/Scanpix (Arkivfoto)

Et uheldigt møde med en fan har gjort sangerinden Ariana Grande godt og grundigt vred.

Ariana Grande raser. Hun er kendt for sin store stemme.

Ariana Grande til Europa: Tak for at tørre mine tårer væk

Og nu bruger Ariana Grande den til at råbe de mennesker op, der taler grimt om kvinder.

Sangerinden, der er kendt for hits som “Side to Side” og “Dangerous Woman” oplevede nemlig selv for nylig at blive degraderet til et objekt, da en fan stødte ind i hende og hendes kæreste, rapperen Mac Miller.

Det skriver hun på det sociale medie Twitter.

– Var ude for at hente noget mad med min kæreste, da en ung dreng fulgte efter os over til bilen for at sige til Mac, at han er stor fan af ham, fortæller hun.

– Han var højrøstet og tydeligt oppe at køre, og han maste sig nærmest ind i bilen med os. Jeg synes, det var sødt, indtil han sagde “Ariana er så sindssygt sexet, jeg kan godt forstå, du gør det med hende der”, skriver sangerinden på Twitter.

– Gør det med hende der? Hvad i helvede, skriver Ariana Grande, der intet har til overs for drengens sprogbrug.

– Det kan godt være, at I ikke synes, det er en stor ting, men jeg fik det så skidt og følte mig virkelig objektiviseret. Jeg sad lige der, da han sagde det. Jeg har været rigtig ked af det siden, skriver hun.

Episode langt fra enestående

Hun mener, at episoden langt fra er enestående, og at det er sådan et sprogbrug, der gør, at kvinder føler sig bange og utilstrækkelige.

– Jeg er ikke et stykke kød, som mænd kan benytte sig af, som de lyster. Jeg er et voksent menneske i et forhold med en mand, der behandler mig med kærlighed og respekt, skriver hun.

Hun håber, at hendes åbenhed kan inspirere andre, så de også deler deres oplevelser.

– Vi er nødt til at tale åbent om sådanne episoder, for de er skadelige, og de får os til at føle skam.

– Ellers vil det bare fortsætte, skriver hun.


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu