Ariana Grande til Europa: Tak for at tørre mine tårer væk

tirsdag d. 20. juni 2017 kl: 9. 45 Af: Ritzau Fokus

Popsangerinden Ariana Grande takker sine fans for deres støtte og kærlighed, inden hun forlader Europa.

For næsten en måned siden endte en koncert med popstjernen Ariana Grande i et mareridt, da et bombeangreb ramte koncertarenaen i Manchester.

22 mistede livet i angrebet, der sårede endnu flere.

Knap to uger efter det voldsomme angreb vendte den 23-årige sangerinde tilbage til Manchester, hvor hun med flere andre artister afholdt en mindekoncert til ære for de døde og sårede.

Efterfølgende fortsatte Side to Side-sangerinden sin planlagte Dangerous Woman-tour.

Nu er det blevet tid til at forlade Europa.

Deler rørende besked

I den anledning har popidolet delt en rørende besked på det sociale medie Instagram, hvor hun takker sine fans for at have hjulpet hende gennem den svære tid.

– Jeg vil takke jer ordentligt for den overvældende kærlighed og støtte, I har vist mig, mit hold og hinanden i denne svære tid, skriver Ariana Grande til en video fra en af sine koncerter og fortsætter:

– At have brugt denne tid med jer – denne måned – har været så helende og speciel. Tak for at være der.

– Tak helt inde fra mit hjerte for jeres generøsitet ved at støtte One Love Manchester og for at hjælpe familierne, så meget som I kunne.

– Tak for at medbringe jeres absolut lyseste, mest passionerede og smittende energi til disse shows og for at tørre mine tårer væk.

– Jeg er uhyre taknemmelig. Jeg håber, at I kan mærke min kærlighed, hvor end I er, for jeg sender jer alt, hvad jeg har, skriver hun.

Støttekoncert

Efter bombeattentatet afholdt Ariana Grande den 4. juni en støttekoncert til ære for de døde og sårede samt deres pårørende i den engelske by.

Koncerten med navnet “One Love Manchester” havde også verdensstjerner som Coldplay, Justin Bieber og Katy Perry på plakaten.

Og hele overskuddet gik til en støttefond for ofrene og deres familier.

Byrådet i Manchester har efterfølgende meddelt, at sangerindens arbejde med at hjælpe ofrene og byen med at komme på benene igen fortjener en helt særlig anerkendelse.

Ifølge BBC fremsatte rådet tidligere i juni et forslag om et nyt system, der skulle gøre det muligt at tildele Ariana Grande titlen som æresborger i Manchester.

Popstjerne er blevet forlovet

Se opdateringen her:

Se billederne: Popstjerne holdt ekstravagant jul

At the close of this European leg of my Dangerous Woman tour, I just wanted to thank you properly for the overwhelming love and support you’ve shown me, my crew, and each other during this challenging time. Spending this time with you this month has been so very healing and special! Thank you for being here. Thank you from the bottom of my heart for your generosity in supporting One Love Manchester and for helping the families as much as you possibly could. Thank you for bringing your absolute brightest, most passionate, contagious energy to these shows and for wiping my tears away. ♡ I'm immensely grateful!!!! I hope you can feel my love, wherever you are because I'm sending you all that I've got. See you so soon. ♡ @alfredoflores @dangerouswomantour

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu