Arnold Schwarzenegger: Jeg betalte ikke bestikkelse

mandag d. 1. oktober 2012 kl: 12. 59 Af: Kendte.dk NY
 

Arnold Schwarzenegger sværger, at de penge, som han fast betalte moderen til sin uægte og hemmelige søn, Joseph, ikke var bestikkelse for at holde kæft.

 

 

Fik søn med hushjælpen
I et interview med ’60 Minutes’ på CBS nægtede ‘Teminatoren’ at svare på, hvordan han blev bekendt med, at han var far til Joseph – som han fik med sin tidligere hushjælp Mildred Baena – under sit 25 år lange ægteskab med Maria Shriver.

 

Arnold Schwarzenegger takker fans efter dramatisk hjerteoperation

Arnold Schwarzengger fortalte, at han aldrig havde en samtale om Joseph med Mildred, men at han bare ‘lagde to og to sammen’ – og i hemmelighed begyndte at betale hende penge.

 

Mildred var en god person
Den 65-årige skuespiller siger i programmet, at Mildred, der stadig arbejdede for ham på det tidspunkt, aldrig stillede spørgsmål til pengene, men ‘hun vidste, hvad de var til’. Og han insisterer på, at det ikke var for at få hende til at holde mund om det udenomsægteskabelige barn.

 

– Mildred var en god person. Hun var ikke ude efter at få mig ned med nakken eller udnytte mig, siger han.

 

Konen skred efter mange års ægteskab
Den tidligere guvernør er i dag single, efter at konen Maria Shriver gik fra ham sidste år, da hun fandt ud af, at ægtemanden for 15 år siden havde avlet en søn med familiens hushjælp – nøjagtigt samtidig med, at fruen også havde været gravid.

 

‘Terminatoren’ er for tiden aktuel med en biografi, så derfor kommer alle bekendelserne op til overfladen nu.

Schwarzenegger efter hjerteoperation: -I'm back

 

Kilde: Ekstra Bladet

Del din kommentar

Forsiden lige nu