Arnold Schwarzenegger overtager Trumps job

tirsdag d. 15. september 2015 kl: 20. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Arnold Schwarzenegger overtager Donald Trumps job som vært på "The Celebrity Apprentice". Foto: Stefanie Broughton/Wikimedia

Arnold Schwarzenegger overtager Donald Trumps job som vært på “The Celebrity Apprentice”. Foto: Stefanie Broughton/Wikimedia

Donald Trumps mareridt bliver til virkelighed: En immigrant tager hans job

En immigrant overtager Donald Trumps job som vært for “The Celebrity Apprentice”. Arnold Schwarzenegger tager over som bossen, der skal ytre de famøse ord: “You’re Fired!” Det skriver The Mirror.

Arnold Schwarzenegger takker fans efter dramatisk hjerteoperation

Men det kan være deltagerne skal vænne sig til at høre: “Hasta la vista, baby”?

Produceren for “The Celebrity Apprentice” siger, at efter Donald Trump tog beslutningen om at stille op til præsidentvalget, gjorde han det klart, at programmet stadig skulle køre – og blive ved med at skovle penge ind. Mange af pengene går til gode formål.

– Arnold Schwarzenegger er indbegrebet af et globalt brand i underholdning og business, og hans præstationer i den politiske arena taler for sig selv, siger producer Mark Burnett.

Donald Trump har gjort sig bemærket med sine seneste udtalelser om blandt andet mexikanere:

Schwarzenegger efter hjerteoperation: -I'm back

– De tager stoffer med, de tager kriminalitet med, de voldtager. Og nogle, går jeg ud fra, er gode mennesker.

Arnold Schwarzenegger er til tider også kommet med uheldige udtalelser – for eksempel gjorde han det klart, at han ikke gik ind for homo-vielser. En meget upopulær udtalelse i Californien, som er udbredt demokratisk.

Del din kommentar

Forsiden lige nu