Arnold vil vælges

torsdag d. 7. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Skuespilleren Arnold Schwarzenegger har endelig besluttet sig for at stille op til guvernørvalget i Californien. Onsdag aften overraskede han hele det politiske USA, ved at offentliggøre sit kandidatur til valget under det populære “Tonight Show,” som hans gode ven Jay Leno er vært for.

Flere kvinder anklager præsident-kæledægge for overgreb Kendisser på stribe opgiver retssag om erstatning mod én person

Alle de seneste rygter har ellers sagt, at Schwarzenegger ikke ville stille op, så derfor blev mange overraskede over bekendtgørelsen. Ifølge flere kommentatorer var det afgørende for Schwarzeneggers beslutning, at den demokratiske kandidat Dianne Feinstein trak sig fra valgkampen.

Arnolds planer om at blive guvernør er af mange blevet beskrevet som et flop. Alligevel er det et faktum, at det republikanske parti i Californien længe har ønsket sig ham som guvernørkandidat. Arnold har indtil videre markeret sig som en moderat republikaner, og en af hans mærkesager har været bedre skoler. “Virksomheder og folk forlader staten, budgetunderskuddet er det største i statens historie og vi har et uddannelsesniveau, der er det laveste i landet. Alt det skal vi ændre på,” sagde Schwarzenegger i onsdags. Der er guvernørvalg i Californien den 7. oktober.

Del din kommentar

Forsiden lige nu