Arvestrid: Robin Williams’ børn og kone i opgør

tirsdag d. 3. februar 2015 kl: 7. 51 Af: Ritzau Fokus
 
Robin Williams giftede sig med med billedkunstner og grafisk designer Susan Schneider i 2011. Her ses de til en prisuddeling i LA i 2010.

Robin Williams giftede sig med med billedkunstner og grafisk designer Susan Schneider i 2011. Her ses de til en prisuddeling i LA i 2010. Foto: Chris Pizzello/AP

Den afdøde komiker Robin Williams’ kone og børn har bedt retten om hjælp til at afgøre, hvem der skal arve hvad.

Spørgsmål om arv kan slå splid i selv de tætteste familier. Den bitre arvestrid går da heller ikke Hollywoods kendisser ram forbi.

Den amerikanske komiker Robin Williams efterladte kone og børn har således netop bedt retten om hjælp til at afgøre en verserende uenighed om det testamente, Williams efterlod ved sin pludselige død i august sidste år. Det skriver Billboard.

Robin Williams' enke afslører: -Min mand led inden døden

Susan Williams, som var gift med Robin Williams fra 2011 og frem til hans død, hævder, at der er blevet fjernet inventar fra hendes hjem i Tiburon i Californien uden hendes tilkaldelse. Det fremgår af dokumenter, der er ført til protokol i retten i San Francisco i december sidste år.

Den afdøde komikers efterladte børn Zachary, Zelda and Cody hævder modsat, at det drejer sig om genstande, der i følge testamentet tilhører dem. De beskylder samtidig deres fars enke for at forsøge at ændre testamentet til sin egen fordel.

– Børnene er sønderknuste over, at sagsøger, der var hr Williams kone i mindre end tre år, har handlet imod hans ønske ved at udfordre de planer, han nøje havde nedskrevet for sin ejendom, skriver børnenes advokat, Allan Mayer, i retspapirerne ifølge Billboard.

James Wagstaffe, som er advokat for Susan Williams, udtalte mandag, at hans klient udelukkende søger vejledning fra retten til at forstå betydningen af betingelserne i testamentet.

– Jeg vil ikke sige, at det forventes at blive en særligt konfliktfyldt proces. Det bliver ikke beskidt, sagde James Wagstaffe til magasinet mandag.

Børnenes advokat Allan Mayer havde ingen yderligere kommentarer til sagen.

Komikerdatter: Sådan håndterede jeg fars død

Robin Williams døde i sit hjem i Tiburon i august. Dødsårsagen blev senere fastsat til iltmangel forårsaget af hængning. Susan Williams har efterfølgende fortalt, at hendes afdøde mand sloges med blandt andet depression og angst.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu