Atomic Kitten drikker mælk

søndag d. 7. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Pigerne fra Atomic Kitten skal være med i en ny mælkekampagne, der primært er rettet mod unge mennesker. Unge mennesker drikker for lidt mælk, og kampagnen skal lede dem på rette vej. På plakaterne og i reklamerne vil man kunne se de tre piger, med en meget smart mælke moustache.

Ny forlovelse: Nu er der endnu et kongeligt bryllup på vej

Kampagnen er ledet af Milk Development Council og mælkeproducenter. Reklamerne og plakaterne vil kunne ses ved busstoppesteder, i blade og på mælkekartoner. Reklamerne vil fortælle om, at letmælk indeholder en lav fedtprocent og er rig på calcium og vitamin A, hvilket er godt for de unge. Andre mælkekampagner har haft stjerner som Britney Spears og Sarah Michelle Gellar som deres ansigter i reklamerne.

Harry Potter-forfatter bekræfter vigtig fanteori

De tre piger fra Atomic Kitten Liz McLarnon, Natasha Hamilton og Jenny Frost, fik en ‘stjerne’ mere med, nemlig vinderen af Big Brother Cameron Stout. “Det er meget vigtigt at børn vokser op sunde og stærke, og derfor også meget vigtigt at de i en tidlig alder bliver bevidste om, hvad de putter i munden. Specielt piger skal tænke på hvor meget calcium de får, så de kan udvikle stærke knogler, ellers vil de ikke kunne følge med til vores danse bevægelser,” udtaler Liz. Kampagnen bliver også støttet af Scottish Dairy Marketing Campaign.

Del din kommentar

Forsiden lige nu