Australsk stjerneskuespiller død efter mange års kamp mod kræft

tirsdag d. 8. maj 2018 kl: 8. 34 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk
Cathy Godbold er død
Cathy Godbold er død. Arkivfoto: Colourbox

Cathy Godbold er død i en alder af bare 43 år. Kvinden, der er kendt fra flere store tv-serier, fik helt tilbage i 2007 konstateret en tumor i hjernen - og hun har været syg lige siden.

Hun var en stjerne inden for sit fag, men på grund af en tragisk sygdom fik hun aldrig fuldstændig mulighed for at funkle.

Australske Cathy Godbold er død i en alder af bare 43 år, efter hun fredag den 4. maj tabte den ulige kamp mod kræft. Det skriver Daily Mail Online.

Cathy Godbold blev kendt via store australske tv-serier som “The Saddle Club” og “Home and Away” – men da hun i 2007 fik konstateret en tumor i hjernen, måtte hun droppe sin karriere.

Sygdom betød at karrieren sluttede i utide

Da tredje sæson af den berømte “The Saddle Club”-serie skulle filmes, måtte skuespilleren trække sig, fordi hun ikke længere kunne huske sine replikker.

Præsident er pludselig død

En skuespiller-kollega udtrykker på Twitter sin dybeste medfølelse (artikel fortsætter under opslaget):Dermed måtte den smukke Cathy Godbold gøre en ufrivillig ende på sin karriere, allerede inden den for alvor fik luft under vingerne.

I første omgang fik Cathy Godbold ellers fjernet den ondartede tumor i et vellykket indgreb – og alt tegnede til, at hendes kræftsygdom blev slået ned.

Kræften kom igen og var umulig at behandle

Men det var en stakket frist – og Cathy Godbold bukkede altså til sidst under for den forfærdelige sygdom.

Klublegende er pludseligt død: Fodboldverdenen er i sorg

– Kræften kom igen i samme området, og til sidste var det umuligt at behandle den, fortæller en læge til mediet Nine News.

Skuespilleren blev blot 43 år – og nåede kun at være med i 11 forskellige film og tv-serier, der primært blev sendt i Australien.

Del din kommentar

Forsiden lige nu