Baby-lykke: Christiane og Liam er blevet forældre

mandag d. 26. september 2016 kl: 13. 31 Af: Ritzau Fokus
til BT f Voice - Danmarks største stemme 2012 Finale. TV2 tilalle
Liam O'Connor sammen med sin hustru, Christiane Schaumburg-Müller. Nu er de blevet forældre. Arkivfoto: Scanpix.

Tv-værten har endelig født sin og rapperens lille søn, Constantin.

Det danske jetsetpar Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor er endelig blevet forældre.

Det afslører den lykkelige stolte, nybagte mor på Instagram, hvor hun har delt et billede af parrets lille søn, der allerede inden fødslen fik navnet Constantin.

– Constantin kom til verden i går søndag. Det er en ubeskrivelig følelse af lykke som vælter ind over en – aldrig har livet givet så meget mening, skriver Schaumburg-Müller til babybilledet, hvor lykønskningerne allerede er strømmet ind.

Den 34-årige tv-vært annoncerede graviditeten på Instagram under hashtagget “ja, vi er sammen igen” i maj måned til stor overraskelse for offentligheden. I sommeren 2015 bekendtgjorde powerparret nemlig, at de skulle skilles.

– Om ikke så længe skal Liam og jeg være forældre til en sund og rask dreng. Noget, som vi ikke kunne være mere lykkelige over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før, lød det fra den dengang vordende mor.

Fantastisk far

– Jeg ved, at Liam bliver den mest fantastiske far nogensinde. Det kan jeg allerede mærke nu. Det er drømmebabyen og drømmescenariet for os begge to, og vi er sindssygt stolte og glade, sagde Schamburg-Müller efterfølgende til Ritzau Fokus og fastslog:

– Det var fuldstændig planlagt. Det er ikke en nytårs-upser.

Sådan lever disse kendte med deres misbrug

Lige op til terminen fortalte den vordende far, hvordan følelserne boblede i ham over den forestående fødsel af parrets lille Constantin, som altså endelig nu er kommet til verden.

L.O.C. fanger momentet: Tjente kassen i 2017

– Jeg prøver – ligesom med alt der foreligger af arbejde – at forberede mig så godt, at jeg bare skal møde op. Jeg gør mig ikke rigtig nogen idé om, hvordan det kommer til at fungere. Jeg glæder mig bare. Jeg er ængstelig og lykkelig på samme tid, sagde den 37-årige rapper åbenhjertigt til Ritzau Fokus.

Se babybilledet her:

💙 Baby lykke 💙 Constantin kom til verden i går søndag. Det er en ubeskrivelig følelse af lykke som vælter ind over en – aldrig har livet givet så meget mening. Vægt: 3790 længde: 52 – perfekt i alle aspekter. #inlove

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu