Baby-lykke: Nybygger-vindere er blevet forældre

mandag d. 2. januar 2017 kl: 15. 41 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
Nybyggerne
Lise og Michael har i dag skrevet under på skødet til drømmehuset. Nu er parret også blevet forældre. Foto: Henrik Ohsten/TV2.

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, der vandt et helt hus i TV2-programmet Nybyggerne, har også udvidet familien.

22-årige Lise Vandborg, der sammen med – nu gemalen – Michael Stig Christensen vandt Nybyggerne på TV2, har kort før det nye år født en velskabt dreng til parret, der således er blevet husejere, mand og kone og forældre på særdeles kort tid.

Fødslen afsløres på parrets fælles Facebook-profil, hvor de sammen opdaterer fra livet som TV-program-husejer.

– Godt nytår til jer! Herhjemme er der kommet en ny lille fis til verden. Han kom i torsdags og det gik så godt, beretter parret.

Kendte.dk har rettet henvendelse til Lise Vandborg for at høre, hvordan det er at være nybagt forælder, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelse. På Instagram skriver hun dog:

Nybygger-par drømmer om at forlade Danmark

– Vi har bare stornydt vores lille trold de sidste par dage, og i går var han æresgæsten ved nytårsbordet med sin fine lille butterfly. Han er for skøn.

Du kan se hele opslaget og billedet under artiklen.

Vandt spritnyt hus

2016 har været fyldt med begivenheder for 22-årige Lise og 23-årige Michael, der vandt Nybyggerne allerede i marts, blev gift i august og altså blev beriget med en søn i december måned.

Ifølge TV2, der oprindelig sendte programmet Nybyggerne, så har Michael og Lise siden fødslen haft besøg af familiemedlemmer i det hus i Farum, de vandt efter at have deltaget i TV-programmet.

Nybyggerne inviterer indenfor

– Nu stornyder vi hinanden og barsler hele januar, skriver parret på Facebook.

En del har spurgt… Og ja, jeg har sørme født! Hihi. Det gjorde jeg i torsdags, og var hjemme samme dag. Både Michael, min mor og @sofievandborg var med til fødslen, som gik rigtig fint(meeeen shit mand, det var hårdt!) Vi har bare stornydt vores lille trold de sidste par dage, og i går var han æresgæsten ved nytårsbordet med sin fine lille butterfly. Han er for skøn! Vores dejlige lille Vildsen 💙 En tro kopi af sin far!

Et billede slået op af Lise Vandborg – Nybyggerne (@lisevandborg) den


Del din kommentar

Forsiden lige nu