Babylykke: Dansk stjernepar er blevet forældre igen

søndag d. 26. marts 2017 kl: 11. 51 Af: Ritzau Fokus
20170116102117425_org
Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolphs familie består af dine, mine og vores børn. Foto: Scanpix/Martin Sylvest Andersen

Andrea Elisabeth Rudolph og håndboldkommentatoren Claus Møller Jakobsen har fået deres andet fælles barn.

Foråret byder på babylykke og bleskift for cremedronningen Andrea Elisabeth Rudolph og håndboldkommentatoren Claus Møller Jakobsen.

Det danske jetsetpar har nemlig fået deres andet fælles barn sammen, afslører den stolte nybagte mor på Instagram.

– I fredags blev vores liv beriget med endnu et mirakel, et nyt lille liv. Jeg kan ikke forstå, hvor heldige vi er. En smuk, stærk, mild og stor dreng kom til verden, og vi er ved at sprænges af lykke, jubler Andrea Elisabeth Rudolph til billedet af en lille babyhånd.

Stor overraskelse

At det blev en lille dreng, var en stor overraskelse for parret, der havde valgt ikke at kende barnets køn på forhånd.

– Babyen skal have lov til at have en hemmelighed, sagde den dengang højgravide Andrea Elisabeth Rudolph på den røde løber under modeugen i februar.

Rudolph og Møller Jakobsen mødte hinanden i 2012, hvor lynet pludselig slog ned, selv om den tidligere landsholdsspiller på det tidspunkt var en gift mand.

– Claus er et ordentligt menneske, som trods den dårlige timing ikke ville trække det ud. For vores møde var dårlig timing, virkelig dårlig timing, forklarede Andrea Elisabeth Rudolph efterfølgende i et åbenhjertigt interview med Eurowoman.

– Man kan ikke selv bestemme, om man bliver forelsket, og vores kærlighed var ikke til at komme uden om. Det var ikke min drøm at møde en gift mand, men jeg mødte en gift mand, og derfra gik det meget hurtigt, sagde hun til magasinet.

Foruden den lille ny og deres fælles søn, Alfred Hamilton, fra september 2015 har Andrea Elisabeth Rudolph en datter fra et tidligere forhold, mens Claus Møller Jakobsen har to børn fra sit første ægteskab.

De blev forældre i 2017

Parret overraskede alle i starten af januar 2016, da de giftede sig i anledning af lille Alfreds barnedåb.

Under en række hashtags som “lillebror skal være storebror”, “ubetinget kærlighed til maven”, “mit livs kærlighed” og “kærlighedsbaby” afslørede Rudolph i september, at børneflokken ville blive et femkløver til foråret, og nu er den lille celebre baby altså kommet til verden.

Se opdateringen her:

Tidligere Vild med dans-værts familiesommerhus sat til salg

I fredags blev vores liv beriget med endnu et mirakel, et lille nyt liv. Jeg kan ikke forstå hvor heldige vi er. En smuk, stærk, mild og stor dreng kom til verden og vi er ved at sprænges af lykke. Det bliver ikke mindre fantastisk jo flere gange man prøver det… velkommen til en flok på fem ❤💙❤💙💙 Tak for den smukkeste gave til mit livs kærlighed @clausmj Friday another miracle entered our life. A strong, beautiful, mild and big boy was born and we are completely overwhelmed with happiness and joy. It's a unique and mind blowing experience every time… welcome to the group of 5 sisters and brothers ❤💙❤💙💙 Thank you for this precious gift to the love of my life "Boca de corazón" #håndihånd #vigiveraldrigslip #hvadmavengemtepå #altdenkærlighed #kærlighedstsunami #detblevendreng #endnuetkærlighedsbarn #240317 #frugtenafminstorekærlighed #intetiverdenersomfør #femelskedeunger #iharhinanden #guadeloupekrudt #newlife #babybrother #babyboy #thisiswhatlifeisabout #lovechild #endlesslove #handinhand #forever #neverletyougo

A post shared by Andrea Elisabeth Rudolph (@andrearudolph) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu