Babylykke: Hollywood-par er blevet forældre

fredag d. 8. april 2016 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus

Den Oscar-vindende skuespillerinde Anne Hathaway har fået sønnen Jonathan med sin skuespillermand, Adam Shulman.

Adam Shulman og Anne Hathaway er blevet forældre for første gang.

Adam Shulman og Anne Hathaway er blevet forældre for første gang. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Anne Hathaway har indtaget sit livs rolle.

Den 33-årige Oscar-vindende “Les Misérables”-skuespillerinde har nemlig født en søn, bekræfter hendes repræsentant kortfattet over for ABC News.

Lille Jonathan Rosebanks Shulman kom til verden i Los Angeles torsdag den 24. marts, tilføjer repræsentanten om den lykkelige familieforøgelse.

Den stolte far til lille Jonathan er Hollywood-stjernens mand, den relativt ukendte skuespiller Adam Shulman, som Hathaway giftede sig med i 2012 efter fire års forhold.

Endnu ingen billeder af barnet

Parret er uhyre private, og de har endnu ikke delt nogen billeder af vidunderet. De bekræftede heller aldrig graviditeten i pressen trods den med tiden tydelige babybule. I stedet postede Hathaway et afslørende billede på Instagram for at komme paparazzier, som havde ligget på lur under en strandtur, i forkøbet.

– At dele et bikinibillede plejer ikke at være mig, men mens jeg var på stranden, bemærkede jeg, at jeg blev fotograferet, skrev Hathaway til det storsmilende bikinibillede med kig til den voksende mave og fortsatte:

Oscar-vinder stolede ikke på kvindelig dansk instruktør

– Derfor fandt jeg ud af, at hvis denne slags billeder bliver delt med hele verden, skal det minimum være et foto, der gør mig glad (og være et, som er taget med mit samtykke). Og med et filter, lød det humoristisk fra hende.

Anne Hathaway kan ses i filmen “Alice i Eventyrland: Bag spejlet”, når den får dansk biografpremiere den 26. maj.

Hollywood-stjerne: Ingen hast med at smide babyvægten

Se det afslørende billede her:

Happy 2016 to my beautiful Instafriends! So, posting a bikini pic is a little out of character for me, but just now while I was at the beach I noticed I was being photographed. I figure if this kind of photo is going to be out in the world it should at least be an image that makes me happy (and be one that was taken with my consent. And with a filter 🙂 Wishing you love, light and blessings for the year ahead! ⚡️🦄Annie🦄⚡️

A photo posted by Anne Hathaway (@annehathaway) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu