Backstreet Boy anholdt efter bar-slagsmål

torsdag d. 14. januar 2016 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus

Backstreet Boys-stjernen Nick Carter er blevet anholdt efter klammeri på en bar i badebyen Miami onsdag.

2016 står ind til videre på fængsel og faderskab for Nick Carter.

2016 står ind til videre på fængsel og faderskab for Nick Carter. Foto: Rob Latour/ROB LATOUR/INVISION/AP

Nick Carter er blevet anholdt efter et slagsmål på en bar i Florida

Backstreet Boys-sangeren Nick Carter er i øjeblikket bag tremmer, efter han blev anholdt klokken 20.13 onsdag aften som følgerne af et klammeri på en bar i badebyen Miami i den solskinsrige delstat Florida.

Kendt popstjerne snuppet med stoffer

Det skriver Entertainment Weekly, som har fået fat i noget af politirapporten fra balladen, hvor Nicholas Gene Carter – Nick Carters borgerlige navn – er registreret anholdt.

Politiet i Key West fik ifølge mediet et opkald om tumulten, hvorefter de kort tid efter ankom til stedet og tog de involverede parter – heriblandt Nick Carter – med på stationen.

Hvad, der præcis var optakten til balladen, er endnu uklart, og Nick Carters repræsentant afviser ind til videre at kommentere på klammeriet.

Der er endnu ikke stillet kaution for sangeren, som stadig er varetægtsfængslet.

Har tidligere været på kant med loven

Tidligere har Nick Carter været på kant med loven med et omfattende misbrug af både alkohol og stoffer, og siden har den 35-årige hjerteknuser forsøgt at få styr på sine udskejende skandaler.

I 2008 mødte han produceren Lauren Kitt under optagelserne til fitnessvideo og giftede sig med hende i 2014.

Parret venter i øjeblikket deres egen lille “Backstreet boy” og annoncerede kønnet på drengebarnet i den amerikanske udgave af Vild med dans, hvor Carter valsede sig ind på en flot andenplads.

Boyband-stjerne viser nyfødt søn frem

Backstreet Boys satte adskillige pigehjerter i brand op gennem særligt 90’erne og 00’erne med hits som “I Want It That Way”, “As Long As You Love Me” og “Everybody” og besøgte Danmark hele to gange i 2014.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu