Backstreet Boys får fast scene i Las Vegas

mandag d. 4. april 2016 kl: 17. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Det er 20 år siden, de udgav deres første album, og nu får Backstreet Boys en fast tjans i Las Vegas

Ved premieren på SyFy-filmen Dead7 fangede ET Backstreet Boy Nick Carter, som kunne bekræfte, at boybandet i høj stadig er “going strong”.

Carter, som venter sit første barn med sin hustru Lauren Kitt, fortæller, at bandet har skrevet under på en aftale om ni shows med promoter Live Nation. De ni shows skal teste, om bandet kan bære en langsigtet aftale om fast spillested i Las Vegas – lige som for eksempel Britney Spears og Jennifer Lopez har.

– Hvis det går godt, så tror jeg, det vil åbne dørene, og så vil vi gøre det i fremtiden. Så det sker helt sikkert, men vi prøver det lige af først, siger den 36-årige sanger.

Kendt popstjerne snuppet med stoffer

Alle fem er med

44-årige Kevin Richardson, som i en periode ikke var med i bandet, bekræfter også, at han er ombord. Han fortæller til ET, at bandet for nyligt så Britney Spears’ show i Vegas og talte med hende om, hvordan det virkede for hende:

– Det virkede meget praktisk for familien! At have en base i Vegas, nu hvor vi alle er fædre, kunne være rigtig bekvemt for os. Vi ville ikke skulle rejse så meget.

Husker du disse børneprogrammer?

Men før en fast tjans i Vegas skal bandet i studiet og derefter på verdensturné.

– Vi er helt sikkert i studiet og indspiller et helt nyt album, siger Richardson til ET.

Del din kommentar

Forsiden lige nu