Backstreet Boys i dansk inspireret comeback

torsdag d. 25. juli 2013 kl: 11. 40 Af: Ritzau Fokus
 

I april i år var det 20 år siden Backstreet Boys første gang tog unge teenagepiger med storm verden over. Foto: thebackstreetboys.com

Filmen “Drive” gav drengegruppen Backstreet Boys idéen til deres nye single.

Boybandet Backstreet Boys, der egentlig er kendt for at skrive ørehængende glade pophits, har ladet sig inspirere af den dystre stemningsmusik i Nicolas Winding Refns “Drive”.

Kendt popstjerne snuppet med stoffer

Den 30. juli udkommer Backstreet Boys med deres nye album “In a World Like This”, som indeholder singlen “Breathe”.

– A.J. så filmen “Drive”, og musikken havde en form for mørk og mystisk stemning over sig. Han kom til mig, og jeg havde kun for nylig set den film, og jeg elskede idéen, fortæller den begejstrede Howie Dorough til hjemmesiden Billboard.

– Det er en fantastisk sang. Det er en kærlighedssang om den ene person, man møder, som man ikke kan trække vejret i nærheden af.

Han er desuden glad for, at bandmedlemmet Kevin Richardson, som forlod bandet i 2006 for at stifte familie, endnu en gang er med i gruppen.

– Da Kevin kom tilbage, var det som at cykle. Det var en fantastisk oplevelse. Vi talte med Kevin, og han sagde, “jeg er med på lang sigt. Jeg er ikke kun tilbage bare for at lave en plade.”

Boyband genforenet i populært talkshow

I april i år var det 20 år siden Backstreet Boys første gang tog unge teenagepiger med storm verden over. Med hits som “Get Down” og “I Want It That Way” røg boybandet hurtigt ind på hitlisterne i Europa og senere i hjemlandet USA. Med 100 millioner solgte albums er Backstreet Boys blandt de bedst sælgende boybands i verden.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu