Backstreet’s Back

mandag d. 7. marts 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Backstreet Boys er klar til et stort comeback. Backstreet Boys har planlagt et stort comeback, og det starter d. 21 marts. De har planlagt at starte med at opvise på en række af USA’s klubber som et led i at gøre reklame for deres album, der endnu ikke har et navn, som udkommer til juli. Det vil være gruppens første album siden Black And Blue, der udkom i 2000.

Broen-forfattere: -Ikke alle vil kunne lide slutningen

Når de er færdige med deres klub tour, skal drengene på tour i hele USA. Drengene er blevet en del mere voksne siden vi sidst så noget til dem. Kevin Richardson og Brian Littrell er begge blevet gift, og Littrell er også blevet far. A.J. McLean kom på afvænning i juli måned 2001 efter en periode med alkoholmisbrug og depressioner, hvilket var med til at drengene måtte aflyse en del tour datoer. Nick Carter er blevet beskyldt for at have slået ekskæresten Paris Hilton, efter Hilton dukkede op efter en fest med blå mærker i ansigtet.

Det ser ud til at drenge nok alligevel får deres store comeback, da billetter til klub touren næsten allerede er udsolgt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu