Bad-boy er med i ny dansk komediefilm

tirsdag d. 26. april 2016 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus

Det boomer med danske stjerner i den nye actionkomedie "Undercover", der blandt andre har Linda P. og Roland Møller på rollelisten.

Roland Møller er blot én ud af flere danske skuespillere, der skal medvirke i actionkomedien “Undercover”. Foto: Flindt Mogens/Polfoto

Tidligere har man kunne opleve Roland Møller på det store filmlærred, når han har medvirket i hjerteskærende og dramatiske film som “Kapringen” fra 2012, som blandt andet vandt den anerkendte Bodil-pris for at være den bedste danske film.

Nu har Roland Møller imidlertid skiftet dramafilmene ud med en anden genre, nemlig komedien.

Kendt komiker på krykker: Faldt ned ad trappe

I den nye actionkomedie “Undercover” står Roland Møller på den stjernespækkede rolleliste over danske skuespillere, der medvirker i den kommende biograffilm.

Ud over “Under Sandet”-skuespilleren kan man også finde anerkendte kunstnere som Paprika Steen, Linda P og Ali Kazim på listen over skuespillere, der alle skal være med til at få biografgængerne til at trække på smilebåndene, når “Undercover” får biografpremiere 24. november.

Casper C. har skrevet manuskriptet

Dansk stjernestøv finder man også andre steder end på rollelisten.

Komikeren Casper Christensen, som står bag hitserien og de dertilhørende biografhit under navnet “Klovn”, har skrevet filmens manuskript, der centrerer sig om politibetjenten Rikke, som spilles af komikeren Linda P.

Dansk skuespiller: -Det er ikke min stærke side

Optagelserne til “Undercover” er stadig undervejs og foregår blandt andet i København, Slagelse og Svendborg, og de er planlagt til at fortsætte indtil 3. maj.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu