Badehotellet mest sete siden Strisser på Samsø

fredag d. 8. januar 2016 kl: 8. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Er Amalie Dollerup nøglen til en succes-serie på TV 2? Foto: Mikkel Kollöffel/TV 2

Er Amalie Dollerup nøglen til en succes-serie på TV 2? Foto: Mikkel Kollöffel/TV 2

Ikke siden Lars Bom var Strisser på Samsø har en dansk tv-serie haft så mange seere til et enkelt afsnit

Badehotellet er en succes. Serien har slået antallet af seere til et enkelt afsnit.

Badehotellet vender tilbage: Men det gør denne skuespiller ikke

1.621.000 danskere så mandag aften Badehotellet på TV 2. Det gør afsnittet til det mest sete afsnit af en dramaserie på TV 2 siden Strisser på Samsø.

– Det er en kæmpe cadeau til hele holdet og særligt til forfatterne Hanna og Stig (Lundblad og Thorsboe, red.). De ville gerne skabe en serie, der kunne nå et bredt publikum, og det er i den grad lykkes, må man sige. Alle er kisteglade for, at seerne har taget så godt imod Badehotellet, og vi er superglade for alle de reaktioner og kommentarer, der kommer på programmets Facebook-side. De er jo afhængige af serien, siger producer Michael Bille Frandsen til TV 2.

Hver anden så Badehotellet

Ikke nok med, at mandagens afsnit blev set af 1.621.000 danskere. Af alle de, der havde tændt for fjernsynet, havde 64 procent valgt at se Badehotellet.

Det hedder på tv-sprog en “share” på 64.

Den er god nok: Alle badegæsterne kan se frem til endnu en sæson

Amalie Dollerup, der spiller Amanda, kan endda bryste sig af, at hendes oprør mod sin svigermor blev vurderet til 4,5 på tilfredsheds-skalaen. Det er tæt på rekorden på 4,6.

Det pudsige må også siges at være, at Amalie Dollerup tilsyneladende garanterer en succes for TV 2 – det var nemlig også hende, der spillede en hovedrolle i Strisser på Samsø med Lars Bom.

Del din kommentar

Forsiden lige nu