Afsløring: Nyt par tjekker ind på Badehotellet

tirsdag d. 23. januar 2018 kl: 19. 53 Af: Elo Christoffersen

Et nyt par tjekker ind på Badehotellet.

Når TV2s populære tv-serie Badehotellet har premiere, bliver det med et nyt par blandt hotellets gæster, skriver tv2.dk.

Grosserer Madsen, den kongelige skuespiller Edward Weyse, Frigh-familien og Aurland-familien er alle tilbage, hvor serien er nået til år 1932.

De må dog se sig trumfet af det endnu finere ægtepar, August og Alma Molin, som kommer til hotellet fra Klitgaarden i Skagen, hvor de har holdt ferie med kongen.

Velhaverparret spilles af skuespiller Søren Sætter-Lassen og den dansk/svenske skuespillerinde Lisa Werlinder, skriver tv2.dk.

Badehotellet vender tilbage: Men det gør denne skuespiller ikkeHvad årsagen er til, at parret Molin tjekker ind på Badehotellet afsløres først, når serien atter ruller over tv-skærmen.

Ingen tv

For Søren Sætter-Lassen var det en speciel oplevelse, at være med i Badehotellet:

– Jeg har slet ikke tv, så jeg måtte låne nogle dvd’er, så jeg kunne se lidt, inden optagelserne begyndte, siger Søren Sætter-Lassen til tv2.dk.

Det er ikke lykkedes Kendte.dk, at få en kommentar fra Søren Sætter-Lassen.

Bjarne Henriksen glæder sig til ny sæson

Skuespiller Bjarne Henriksen spiller Otto Frigh. Han glæder sig til at se den nye sæson af Badehotellet:

Den er god nok: Alle badegæsterne kan se frem til endnu en sæson

– Der kommer til at ske ting og sager. Det bliver i hvert fald ikke uspændende, har Bjarne Henriksen tidligere fortalt til Kendte.dk.

Badehotellets femte sæson har premiere mandag den 12. februar klokken 20 på TV2.

Del din kommentar

Forsiden lige nu