Baldwin støtter soldaterne

søndag d. 1. april 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Skuespilleren Alec baldwin er en af de efterhånden mange amerikanere, der ikke bryder sig om krigen i Irak. Han har aldrig lagt skjul på, at han ikke er nogen stor fan af George Bush, men soldaterne kan jo ikke gøre for, at præsidenten tager forkerte beslutninger.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Nogenlunde sådan ser det ud til, at den sympatiske skuespiller ræsonnerer, for han har stor respekt for de soldater, der kæmper i den forhandte krig, og han hjælper gerne til, hvor han kan. For nylig læste han om en pige, som meldte sig til hæren, efter at hun fik sin studentereksamen, og han besluttede på stedet at gøre noget for hende.

Derfor vil han nu betale for Resha Kanes universitetsuddannelse, for som han siger, så minder den unge pige ham om hans egen datter, Ireland – og han har i øvrigt altid haft stor respekt for hæren som sådan, uanset hvad han så måtte mene om den aktuelle krig og den siddende præsident.

Resha Kane udtaler, at det er meget gavmildt af Baldwin, at han vil betale for hendes universitetsuddannelse. “Skuespillere har så mange penge, og det er rart at se, at de gør noget for andere end sig selv.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu