Bamseklædte får underholdt Prins Charles

tirsdag d. 31. marts 2015 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Der blev grint og fnist, da prins Charles og hertuginde Camilla deltog i det årlige fårevæddeløb.

Der blev grint og fnist, da prins Charles og hertuginde Camilla deltog i det årlige fårevæddeløb. Foto: Andrew Harnik/AP

Prins Charles og hertuginde Camilla var søndag tilskuere til et meget utraditionelt væddeløb.

Får i farvede uniformer, der springer over hegn med små bamser på ryggen, kan bringe et skævt smil og et undrende blik frem hos de fleste.

Prins Charles' fætter forlader sin gravide hustru

Det var også tilfældet, da prins Charles og hertuginde Camilla søndag var tilskuere til fårevæddeløbet “Lamb National”. Det royale par strålede af glæde, og der blev fnist og grint til den store guldmedalje, mens fårene konkurrerede på væddeløbsbanen. Det skriver Royalista.com

Eventet er sponsoret af “Campaign for Wool”, som prins Charles er protektor for. Han lancerede initiativet i 2010 for at skabe opmærksomhed om britisk uld i mode, indretning og industri.

Væddeløbet blev i 2012 en del af kampagnen, og siden da har får af racen Hedwick konkurreret om at blive den hurtigste uldtot i flokken, når løbet traditionen tro skydes i gang én gang om året.

Dagen endte dog mere traditionelt, da den 66-årige tronfølger og hans hustru om aftenen var tilskuere til et traditionelt hestevæddeløb.

Afsløringen om prinsesse ændrer alt

Du kan se billederne fra den fornøjelige dag her: http://royalista.com/95264/charles-camilla-giggles-sheep-race/

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu