Bananskræls-kast mod Dave Chappelle får konsekvenser

tirsdag d. 28. juli 2015 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Komikeren Dave Chappelle, yderst til højre i billedet, fik under et show kastet en bananskræl efter sig.

Komikeren Dave Chappelle, yderst til højre i billedet, fik under et show kastet en bananskræl efter sig. Foto: Scott Roth/SCOTT ROTH/INVISION/AP

Den mand, der er anklaget for at have kastet en bananskræl efter den amerikanske komiker Dave Chappelle, er nu blevet sigtet.

I marts måned fik den berømte amerikanske komiker Dave Chappelle under et show smidt en bananskræl efter sig. Nu får sagen måske retslige konsekvenser for den mand, der står anklaget for at have kastet bananskrællen. Det skriver BBC tirsdag.

Manden der smed bananskrællen, Christian Englander, er nemlig blevet sigtet i sagen og skal igennem en retssag i slutningen af september, oplyser vicestatsanklager Anastasia Martin.

Ifølge politiet kastede Christian Englander bananskrællen efter den populære komiker, fordi han blev fornærmet over en joke, som komikeren lavede om en ven.

Ved en kort høring mandag fortalte den sigtede, at han gerne vil undgå en retssag, hvis det er muligt.

– Jeg er ikke bange for slutresultatet, men det er spild af menneskelig ressourcer, sagde Christian Englander blandt andet.

– Der er rigtige kriminelle derude, som de kan prøve. Hvis de tilbyder at indgå forlig, tager jeg det, tilføjede han.

Sagen fik stor opmærksomhed i de amerikanske medier, fordi den 41-årige komiker mener, at det var en racistisk handling, da den sigtede kastede bananskrællen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu