Baraa har knude på stemmebåndet

lørdag d. 7. marts 2015 kl: 18. 03 Af: Ritzau Fokus
 
Baraa Qadoura var for anden uge i træk i fare for at ryge ud af X Factor.

Baraa Qadoura var for anden uge i træk i fare for at ryge ud af X Factor. Foto: MOGENS FLINDT/POLFOTO

For anden uge i træk var unge Baraa i fare for at ryge ud af X Factor fredag aften.

Det var et mareridt, der gentog sig for kun 15-årige Baraa Qadoura, da han for anden uge i træk røg i farezonen i X Factor. Men den unge aarhusianer kæmper også med en hals, der endnu engang slår over i det meget hæse.

Robbie Williams gør store øjne af ung græsk kvinde: Så reagerer hans kone

– Jeg er født med en stemmeknude i det ene stemmebånd, og en læge sagde inden X Factor startede til mig, at det kom til at være svært for mig at gennemføre forløbet. Fordi man skal øve hele tiden og have lydprøver, så jeg tror bare, at min hals bliver overbelastet, sagde han efter fredagens liveshow.

Og den ømme hals er også en faktor, som påvirker det unge talent, som dommerne ad flere omgange har skamrost.

– Et er, at jeg kæmper så ekstremt meget, noget andet er, at jeg virkelig skal passe på min stemme. Men det tredje er, at det kan koste én. Remee sagde også til mig, at vi virkelig skal arbejde på stemmen, så folk ikke tænker “hvordan tror han, at han kan komme videre hver gang, når han er så hæs”, fortæller han og fortsætter:

Før X Factor: Blachman glæder sig til særlig - og ny - del af det populære talentshow

– Når alt kommer til alt, så er det jo stemmerne, der betyder noget i den her konkurrence. Så det er virkelig hårdt, og jeg vil bare ikke ryge ud på en hæs stemme, siger Baraa, der forsøger at pleje sin hals godt og forsikrer, at han har et godt hold omkring sig, som hjælper ham.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu