Barcelona vil ha’ Agger.!

mandag d. 30. juli 2012 kl: 13. 50 Af: Kendte.dk NY
 

I dag skriver den spanske sportsavis “El Mundo Deportivo” at Daniel Agger er på vej til at spille i den spanske storklub.

Agger i monsterhandel: Køber nabolejlighed for svimlende beløb

Daniel Agger spillede et nærmest perfekt EM for Danmark, som måske den bedste forsvarsspiller under hele slutrunden, hvilket er blevet bemærket i de største europæiske klubber.

Nu er det så måske verdens bedste liga som der har fået øjene op for den danske forsvarsstjerne som nu er kommet ind i en direkte budkrig iblandt de største europæiske klubber. Tidligere har det været fremme, at Manchester City efter sigende skulle havde budt 125 mio kr på Agger. Men et spansk medie spekulerer nu i, at den danske anfører er tættere på at havne i Spanien.

Ifølge “El Mundo Deportivo” som er en af de førende spanske sportsaviser, så skulle de engelske mestre nu have mødt meget seriøs konkurrence fra selveste, FC Barcelona efter de bød på ham. Daniel Agger bliver ifølge avisen set som et fremragende alternativ til Javi Martinez fra Bilbao, som måske er på vej videre fra den catelanske storklub.

Den 27-årige danske landsholdspiller spillede ikke med i Liverpools træningskamp mod Tottenham på deres USA-tour, hvor han ifølge den spanske avis eller var i fremragende form, og dermed ligner en spiller, som ikke skulle risikere nogen skader, men trods det kom han aldrig på banen.

Avisen vurderer, at det blive afgørende for et muligt skifte, at Daniel Agger ikke spiller med i Liverpools Europa League kamp mod FC Gomel fra Hviderusland d. 2. august.

Den tidligere holdkammerat fra Liverpool, Javier Mascherano har også været ude og skamrose Daniel Agger.

– Agger har store kvaliteter i det central forsvar. Han er dygtig og rolig med bolden, og kan spille en stor rolle i det opbyggende spil. Han har faktisk også scoret en del mål, udtaler Mascherano.

– Som person er han en fantastisk fyr, der tager sit arbejde meget seriøst. Jeg har nydt at spille sammen med ham, siger Mascherano.

Daniel Agger indstiller karrieren

Læs også: Manchester City byder 125 millioner for Agger

Der spekuleres især i at Daniel Agger skulle være et billigere alternativ, i forhold til Javi Martinez, men vi ville da glæde os til at se en dansker i den lillastribede trøje i den nærmeste fremtid.

Del din kommentar

Forsiden lige nu