Barn giver dansk reggae-sanger baghjul

torsdag d. 28. juli 2016 kl: 21. 22 Af: Ritzau Fokus
Wafande Pierre Jolivel Zahor
Wafande stod dog langt fra alene på scenen, da han sang sine populære numre. Foto: Simon Skipper/Scanpix (Arkivfoto)

Da den danske reggae-sanger Wafande gav koncert ved årets Langelandsfestival, stjal et barn fra publikum hans rampelys.

Det var med hop, dans og smil, at den danske reggae-stjerne Wafande indtog scenen på den danske Langelandsfestival, da han torsdag spillede koncertgængerne op til dans.

Wafande stod dog langt fra alene på scenen, da han sang sine populære numre. Under sin optræden blev den 33-årige musiker nemlig assisteret af en lille pige ved navn Ella, som oprindelig var tilskuer til showet.

På sin Instagram-profil har den danske sangstjerne lagt en video op fra festivalkoncerten, der viser, hvordan han sammen med den unge Ella skråler hittet “Se Mig I Dag”, mens parret danser til musikkens rytmiske toner. Publikum hujer af Ellas sang- og dansetalent, mens den unge pige giver sangeren baghjul.

– Det bedste ved mit job er, at jeg kan dele det med alle jer smukke mennesker og inspirere unge mennesker, ligesom jeg selv er blevet inspireret… Elsker virkelig alt det, jeg laver, når jeg møder en ung stjerne som Ella og et publikum med store hjerter som Langelands, skriver Wafande i teksten til videoen på Instagram.

“Gi’ Mig Et Smil”-sangerens kærlighed til børn kommer også til udtryk, når han er coach i talentprogrammet “Voice Junior.” Her vejleder han grupper af sangglade børn og unge til en bedre musikforståelse og ro på scenen, og i et opslag på Instagram jubler han ved tanken om programstarten til efteråret.

– Klar på en spritny sæson med hele holdet! Hold op hvor jeg glæder mig til det! skriver Wafande på Instagram.

Stolt dansk sanger: Er blevet far til en datter

Se videoen her:

Det bedste ved mit job er at kunne dele det med alle jer smukke mennesker og inspirere unge mennesker som jeg selv er blevet inspireret .. Elsker virkelig alt ved det jeg laver når jeg møder en ung stjerne som hende her Ella og et publikum med store hjerter som Langelands festivalen #storehjerter #mangfoldighed #semigidag #embraceeachother #theworldisopen #langelandsfestival #llf16 #smukt #kærlighed #takeitwithasmile

A video posted by Wafande (@wafandelife) on


Wafande får en nytårsbaby: -Livet er skønt

Se opslaget her:

Klar på en sprit ny sæson med hele holdet! Hold op hvor jeg glæder mig til det! Følg med, se med, dans med .. Danske sang talenter til hele folket! #voicejunior #lækkert #såklar

A photo posted by Wafande (@wafandelife) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu