Basim: -Jeg fokuserer på min sangskrivning

søndag d. 29. november 2015 kl: 14. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Basim er på en hurtig turné gennem Danmark. Kendte.dk fangede Basim til en snak.

Basim er på en hurtig turné i Danmark, der bringer ham rundt til i alt 48 byer.

Basim har mistet mor og far: -Det gør ondt hver dag

Søndag var turen kommet til Vamdrup, hvor kendte.dk fangede Basim og hørte ham om, hvad han går og laver:

– Jeg fokuserer på min sangskrivning og er lige kommet hjem fra Japan. Men jeg rejser også rundt i verden for at skrive sange og så har jeg spillet en masse koncerter. Lige nu er jeg i gang med den sindssyge turné, som går ud på, at jeg popper op i 48 byer, siger Basim til kendte.dk.

Turné afløses af jul

Når turnéen er færdig skal Basim holde jul:

– Ja jeg skal holde jul med min familie og bagefter skal jeg tilbage til studiet for at indspille sange, slutter Basim.

23-årige Basim deltog i X Factor i 2008, da han var 15 år. I 2014 vandt han Dansk Melodi Grand Prix og repræsenterede dermed Danmark i Eurovision Song Contest med nummeret “Cliche Love Song”. Det rakte til en niendeplads.

Afsløring: Basim er bagmand i nyt mystisk musikprojekt

Se billederne øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu