Efter 38 år: Bassist forlader legendarisk rockband

onsdag d. 21. september 2016 kl: 12. 54 Af: Ritzau Fokus
File photo of the rock group AC/DC performing during a rehearsal at Stadium Australia in Sydney Australia
Cliff Williams har endeligt besluttet at trække sig fra musikscenen og gå på pension. Foto: DAVID GRAY/Scanpix (Arkivfoto)

Efter 38 år siger bassisten Cliff Williams fra rockbandet AC/DC farvel til musikscenen.

Gennem 38 år har bassist Cliff Williams kørt på en motorvej mod helvede sammen med resten af det legendariske rockband AC/DC. Men nu er det slut.

Den 66-årige rockstjerne har nemlig endeligt besluttet at trække sig fra musikscenen og gå på pension, meddeler han og bandet i en video på YouTube.

– Det er tid for mig at sige stop. Det er det hele, lyder det fra Cliff Williams i videoen.

Han understreger, at hans beslutning ikke har noget at gøre med, at bandet de senere år har mistet flere andre medlemmer.

Klar til at trække sig tilbage

Bandets forsanger, Brian Johnson, stoppede pludseligt, Malcolm Young kom på plejehjem i 2014 og senere samme år endte trommeslager Phil Rudd i husarrest.

Anmeldere hylder AC/DC og hagler Aarhus-arrangører ned

– Jeg er bare klar til at træde tilbage. Virkelig. Og lave hvad jeg laver. Ind imellem turneer tager vi et par år fri, så jeg ved, hvad jeg skal lave, siger Cliff Williams og tilføjer, at det meste af hans nyvundne fritid skal tilbringes med familien.

– Jeg har det godt. Jeg kunne ikke bede om mere. At få lov til at være sammen med de mennesker, jeg er og har været sammen med, være i den her situation med det her band og få lov at spille den musik, lyder det taknemmeligt fra Cliff Williams.

AC/DC afsluttede deres seneste tour “Rock or Bust” tirsdag. Tourens sidste stop var i Philadephia, som altså blev Cliff Williams’ sidste optræden med gruppen.

Kontroversiel rockforsanger vil fortsætte

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu