Baun efter danseexit: Vi ses til barnedåb

fredag d. 10. oktober 2014 kl: 23. 33 Af: Ritzau Fokus
 
Tine Baun og Frederik Nonnemann røg fredag aften ud af Vild med dans.

Tine Baun og Frederik Nonnemann røg fredag aften ud af Vild med dans. Foto: FLINDT MOGENS/free

Badmintonspilleren Tine Baun er ærgerlig over ikke at skulle danse med Frederik Nonnemann mere. Men de to skal ses til sønnens barnedåb.

Efter at have fået faretruende få point de sidste mange uger gik den fredag aften ikke længere for badmintonspilleren Tine Baun og danseren Frederik Nonnemann.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

De to er derfor nu ude af Vild med dans.

– Det er rigtig ærgerligt, for det har virkelig været en stor oplevelse med rigtig mange søde mennesker, siger Tine Baun slukøret efter sin danseexit.

Det værste for de to ved at ryge ud er dog ikke, at de ikke skal pudse danseskoene til næste fredag. Nej, de to er blevet så gode venner, at de kommer til at savne hinandens daglige selskab.

– Det er så svært at beskrive, hvor meget man kommer til at holde af hinanden. Vi har det sammen, ligesom når man er sammen med sin bedste ven. Vi er for hinanden den person, man er mest sammen med og mest opdateret på. Man kommer derfor helt automatisk også til at grine ad de samme ting, siger den professionelle danser Frederik Nonnemann.

De to dansepartnere har dog besluttet sig for, at deres exit ikke også skal være enden på deres venskab.

– Frederik skal med til min søns barnedåb, siger badmintonspilleren, hvis søn skal navngives Felix i slutningen af november.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Tine Baun og Frederik Nonnemann er det fjerde par, der forlader Vild med dans.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier