Baywatch-stjerne forlovet for tredje gang

tirsdag d. 3. maj 2016 kl: 9. 00 Af: Ritzau Fokus

Det er tredje gang, at 63-årige David Hasselhoff forlover sig, efter at tv-stjernen har friet til sin 27 år yngre kæreste Hayley Roberts.

David Hasselhoff er blevet forlovet med sin 27 år yngre kæreste Hayley Roberts.

David Hasselhoff er blevet forlovet med sin 27 år yngre kæreste Hayley Roberts. Foto: Jon Furniss Photography/JON FURNISS PHOTOGRAPHY/INVISION/AP

Man kan håbe, at tredje gang er lykkens gang for den amerikanske skuespiller og tv-stjerne David Hasselhoff.

Det 63-årige “Baywatch”-idol har netop været på knæ for tredje gang, da han friede til sin 27 år yngre kæreste Hayley Roberts under en romantisk tur på stranden.

David Hasselhoff skal lære danskerne om "Awesome"

Ifølge det britiske medie Hello! Magazine var David Hasselhoffs frieri dog langt fra impulsivt. “Knight Rider”-skuespilleren havde nemlig i længere tid overvejet at gå på knæ, men betænkeligheder omkring parrets store aldersforskel stoppede ham.

– Man bliver ikke gift, fordi man ønsker at leve sammen. Man bliver gift, fordi man ikke kan leve uden hinanden. Jeg havde følelsen af, at jeg var ulykkelig uden hende, men jeg ventede med at fri, fordi jeg troede, at jeg var for gammel til hende, fortæller David Hasselhoff til Hello! Magazine.

Aldersforskel bekymrer ikke

Aldersforskellen bekymrer dog ikke Hayley Roberts, der heller ikke lader sig kue af en usikkerhed omkring fremtiden, når det kommer til kærlighed.

– Frygten for fremtiden skal ikke betyde, at jeg går glip af at være sammen med den mand, som jeg elsker, siger Hayley Roberts til Hello! Magazine.

David Hasselhoff og Hayley Roberts har dannet par i fem år.

Baywatch-stjerne i pengepalaver med eksen

De nyforlovede har ingen fælles børn, men David Hasselhoff har to døtre sammen med skuespillerinden Pamela Bach, som han blev skilt fra i 2006.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu