Beatles billede til salg

mandag d. 18. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Et sjældent billede fra en hverdag i Beatles liv, taget mens bandet var på toppen af deres berømmelse, er til salg online. Billedet kommer fra en nylig opdaget og endnu ikke udgivet kollektion af billeder. Billedet blev sat på auktion på nettet i mandags.

Kendt dansk film bliver til musical - med musik af superstjerne Krigs- og filmhelt er død: Han blev kendt i ikonisk rolle

Kollektionen af billeder er taget af den ungarnske fotojournalist Michael Peto, der fik adgang til bandet under indspilningerne af deres film Help! i 1965. Kollektionen består af mere end 400 billeder, og lå ubemærket hen i et pengeskab på University of Dundee i mere end 30 år, før den blev fundet i slutningen af sidste år. Billedet skulle være taget d.12 juni 1965, samme dag det blev annonceret at Beatles var blevet valgt til at få MBEer. På www.ticrappeal.co.uk kan man læse mere om stilen på billedet.

Auktionen lukker d.26 september. Dagen efter vil BBC World Affair editor John Simpson, der også er æresstudent på Dundee, udråbe den heldige køber ved en Gala Samurai Ball galla.

Del din kommentar

Forsiden lige nu