Beatles klub udvider

mandag d. 25. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

The Cavern Club, hvor det siges at The Beatles blev “født”, skal nu udvides til andre lande. Det siges, at firmaet bag klubben vil udvide til Australien, Brasilien, Amerika og Spanien.

Meghan afslører helt speciel hemmelig detalje om sin brudekjole Metallica kommer til Danmark næste år

Bill Heckle, der er formand for Cavern City Tours, udtaler:”Vi håber at udvikle klubberne i de andre lande så hurtigt som muligt. Det er en fantastisk måde at få Beatles navnet ud i verden på, og samtidig præsentere folk for den populære The Cavern Club.” Nyheden om klubberne kommer netop mens tusindevis af fans fejrer John, Paul, George og Ringo ved Liverpool’s Mathew Street festival i weekenden.

Bill Heckle udtaler også, at firmaet også har interesse i at udvide til Mexico og Argentina. Men først og fremmest vil klubberne blive placeret i henholdsvis Adelaide, Sao Paulo, Rio, Marbella, Miami og New York. Liverpool klubbens image, logo og merchandise vil være det samme som det originale i alle klubber. Heckle udtaler desuden, at hvis alt går godt, vil Rio klubben kunne åbne om seks til ni måneder. Man har også talt om, at bands fra Liverpool skal tage på turn

Del din kommentar

Forsiden lige nu