Beatles skat fundet

tirsdag d. 13. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

En meget sjælden Beatles skat er blevet fundet på et loppemarked. Flere ukendte Beatles sange er blevet fundet i en kuffert købt på et loppemarked i Australien. Fagfolk skal nu gennemgå lydbåndene der lå i kufferten. Manden der købte kufferten betalte omkring 217 kroner for kufferten uden at vide, hvad han egentlig fik for pengene.

Husker du dem? Disse gæstestjerner satte kulør på Rejseholdet Indviklet? Her er de royale med noget til fælles

Manden skulle bare bruge en billig kuffert til sine ting, men istedet fandt han et hav af billeder, koncertprogrammer, og forseglede bokse med lydbånd mærket “Abbey Road”, da han åbnede kufferten. Abbey Road er en gade i Nord-London, hvor pladekoncernet EMI har store studier. The Beatles lavede mange af deres indspilninger i disse legendariske studier, og “Abbey Road” var titlen på gruppens næst sidste album, der blev udgivet i 1969.

En af teknikerne der arbejde i Abbey Road var Mal Evans. Han var en nær ven af Beatles, og spillede også med på flere af gruppens sange. Han døde i 1969, og det siges at han efterlod en skattekiste af en Beatles-samling. Han skulle bruge denne samling til at lave en bog om gruppen. Man mener at det er muligt at det er denne samling, eller dele af den, der er blevet fundet. Kufferten indeholdt ukendte versioner af Beatles-klassikere som We Can Work It Out, så vel som tidligere ikke udgivede sange. Man kan også høre John Lennon og Paul McCartney diskutere og eksperimentere med sangene.

Del din kommentar

Forsiden lige nu