Beckham er romantiker

søndag d. 31. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

David Beckham mener, at han er meget romantisk anlagt og en gammeldags gentleman. Til spørgsmålet om hvor længe der gik, inden han kyssede Victoria svarede han: "”Det var ikke før det fjerde stævnemøde. Jeg er en traditionalist, en gentleman. Jeg kastede mig ikke bare over hende på det første stævnemøde, selv om jeg havde lyst. Og der gik to måneder før jeg sagde -Jeg elsker dig- første gang".

Flere kvinder anklager præsident-kæledægge for overgreb

Det afslører han i en selvbiografi, der udkommer snart i England. I bogen fortæller han også om en episode, hvor han gav Victoria et stort fad med frugt, formet som et hjerte: "Selvom det ikke er fødselsdag eller jubilærum, så kan jeg lide at gøre sådan noget", skriver romantikeren.

Del din kommentar

Forsiden lige nu