Beckham langer ud

onsdag d. 26. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

David Beckham gav pressen en ordentlig omgang under et interview. SkyNews spurgte Beckham om hvordan det gik med forberedelserne til EM. I stedet for at svare på spørgsmålet, svarede han: “Undskyld, men før jeg svarer er der noget jeg har lyst til at sige. Som anfører for England ved jeg at jeg snakker til fansene. Og jeg ved, at der er en forskel på Sky Sports og nyhedsafdelingen, men jeg synes måden jeg er blevet behandlet på i de sidste måneder, er en skam,” siger Beckham.

Husker du dem? Disse gæstestjerner satte kulør på Rejseholdet Indviklet? Her er de royale med noget til fælles

“Det er de to aviser News of the World og The Mail der er de værste. Jeg må indrømme, at jeg har været tæt på ikke at ville snakke mere med pressen. De har kaldt mig en dårlig far og min kone en dårlig mor. Jeg har været nødt til at sige til aviserne at jeg er en kærlig far. Det er derfor jeg er her. Som anfører for England vil jeg gerne gøre det klart for alle. De ting der er blevet sagt om mig, har ikke påvirket mig ude på fodboldbanen, og det vil de heller aldrig komme til at gøre,” slutter han.

Det var lige før påske, at pressen skrev om Beckhams affære med Rebecca Loos. Beckham har hele tiden selv hævdet, at beskyldningerne var latterlige, men han har dog indrømmet at rygterne har såret ham.

Del din kommentar

Forsiden lige nu