Beckham mænger sig med dronningen

onsdag d. 24. juni 2015 kl: 16. 12 Af: Ritzau Fokus
 
Dronning Elizabeth rejste straks efter prisuddelingen tirsdag videre til Tyskland, hvor hun sammen med prins Philip vil foretage et tre dage langt statsbesøg.

Dronning Elizabeth rejste straks efter prisuddelingen tirsdag videre til Tyskland, hvor hun sammen med prins Philip vil foretage et tre dage langt statsbesøg. Foto: PA Wire/AP

Det engelske fodboldikon David Beckham var forleden i fint selskab, da han sammen med dronning Elizabeth uddelte priser til unge ledere.

Det er nok nemmere at finde forskelle end ligheder mellem den verdensberømte fodboldspiller David Beckham og den engelske dronning Elizabeth.

Krigsveteraner, prinser og megastjerner: Derfor er denne begivenhed på alles læber for tiden

Ikke desto mindre stod de to skulder ved skulder, da de tirsdag sammen uddelte priser til unge ledere.

Anledningen var dronningens program til støtte for unge ledere i Commonwealth “The Queen”s Young Leaders programme”, der for første gang udelte kontante belønninger til særligt forbilledlige ledere i det britiske stordømme.

De unge ledere blev belønnet for deres indsats for at skabe positive forandringer i deres lokalområder. Som en af de store bidragydere til programmet var den tidligere fodboldspiller David Beckham selv med til at uddele priserne.

Det var imidlertid ikke det velgørende formål alene, der gjorde dagen til noget helt særligt for Beckham. På sin profil på det sociale billeddelingsmedie Instagram har David Beckham delt et billede fra arrangementet på Buckingham Palace.

– Wow min bedstemor og bedstefar ville have været så stolte af det her billede, skriver han til fotografiet af sig selv, der sidder ved siden af dronningen.

Det er dog langt fra første gang, fodboldikonet og den engelske dronning er i stue sammen. David Beckham har blandt andet deltaget i brylluppet mellem prins William og hertuginde Kate i 2011.

I 2003 overrakte dronningen desuden en såkaldte OBE-medalje til Beckham. Med denne orden på jakken kan David Beckham således kalde sig “Officer of the Order of the British Empire”.

Kronprinsen skal på tur med lækker megastjerne: Det skal de lave

Se David Beckhams billede af sig selv ved siden af dronning Elizabeth her

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu