Beckham netflirter med ung skuespillerinde

torsdag d. 28. april 2016 kl: 6. 00 Af: Ritzau Fokus

Beckham-parrets celebre søn, Brooklyn, er længe blevet kædet sammen med Chloë Grace Moretz. Nu kaster han hjertesymbol efter foto af de to.

Brooklyn Beckhams far, David Beckham, clearer alt, hvad sønnike deler på de sociale medier.

Brooklyn Beckhams far, David Beckham, clearer alt, hvad sønnike deler på de sociale medier. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Et billede siger som bekendt mere end tusind ord.

Beckham-parrets celebre søn, 17-årige Brooklyn Beckham, er længe blevet spottet og kædet sammen med den unge fremadstormende stjernespire Chloë Grace Moretz på 19 år, og nu udtrykker han sin glæde for skuespillerinden på Instagram.

På et simpelt sort/hvid foto delt tirsdag hviler Moretz sit hoved på Beckham-juniors skulder, mens de to sidder på bagsædet af en bil, og til billedet har den celebre stjernesøn som det eneste tilføjet et hjertesymbol.

Også i mandags delte Brooklyn Beckham et billede af parret sammen, hvor de to står tæt omslynget af hinanden.

Forældre kontrollerer alt

Tidligere har Brooklyn Beckhams celebre forældre, den forhenværende fodboldstjerne David Beckham og den tidligere Spice Girls-sangerinde og nuværende topdesigner Victoria Beckham, fortalt, hvordan de altid clearer, hvad sønnike indvier omverdenen i på de sociale medier, inden han trykker del.

– Vi kontrollerer alt, hvad han poster, og alt, hvad han gør. Og det gælder alle vores børn, sagde far-Beckham sidste år til ABC News.

Beckham-kæreste åbner op om forhold

Se Moretz og Beckham-junior omslynget af hinanden her:

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on


Filmsild bekræfter: Kærester med Beckham

Og se hjertebilledet her:

❤️

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu