Beckham stræber efter Hollywood-karriere

mandag d. 7. september 2015 kl: 9. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Selvom livet som prosessionel fodboldspiller er slut for Davis Beckham, har han ikke tænkt sig at gå på pension. Istedet har han fundet sig et nyt mål at gå efter.

Selvom livet som prosessionel fodboldspiller er slut for Davis Beckham, har han ikke tænkt sig at gå på pension. Istedet har han fundet sig et nyt mål at gå efter. Foto: Celebrity Photo/colourpress.com/CELEBRITYPHOTO.COM/COLOURPRESS.COM

Den engelske fodboldspiller har sat sig nye mål og er klar til en ny karriere blandt filmkameraer og manuskripter.

Når man har været en af verdens bedste fodboldspillere, hvad er så næste skridt i karrieren? For britiske David Beckham står det klart. Han er klar til Hollywood og det hvide lærred.

Krigsveteraner, prinser og megastjerner: Derfor er denne begivenhed på alles læber for tiden

I et interview med det amerikanske medie The Times forklarer Beckham, at han ved, det er en hård branche. Men han er vant til kritik, og det vil måske komme ham til gode i Hollywood.

– Jeg er godt klar over, at mange sportsfolk og andre kendisser prøver at bryde igennem med skuespillet. Og de har fejlet, fortæller Beckham i interviewet og fortsætter.

– Jeg ved godt, at det er en hård profession, og det er nødvendigt med en masse egenskaber og disciplin, siger 40-årige Beckham.

Han er dog klar over, at det kræver øvelse og hårdt arbejde. Men som professionel fodboldspiller ved han, hvad hårdt arbejde kan føre til.

– Jeg kunne ikke finde på at presse mig selv ud i noget for hurtigt uden at lære alt om det. Og jeg skal øve mig rigtigt meget, erkender David Beckham.

David Beckham fik en lille smagsprøve i skuespil, da han medvirkede i Guy Ritchies film “The Man from U.N.C.L.E” og storfilmen “Kong Arthur”.

– Jeg havde 13 replikker, og jeg øvede mig som en sindssyg inden optagelserne, siger David Beckham i interviewet med The Times.

Men selvom der er kommet nye mål udenfor fodboldbanen, erkender Beckham, at han savner driblinger og jubelscener.

– Jeg savner det. Og jeg håber hele tiden, at jeg en dag vil vende tilbage. Det vil jeg også tænke, når jeg er 50 år, siger Beckham.

Kronprinsen skal på tur med lækker megastjerne: Det skal de lave

David Beckham har blandt andet spillet for den spanske fodboldklub Real Madrid og franske Paris Saint-Germain. Han nåede dog også forbi klubben LA Galaxy i Los Angeles, så lidt erfaring har han da i Hollywood.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu