Efter selvmordsforsøg: Jacksons datter er i bedring

tirsdag d. 27. august 2013 kl: 19. 36 Af: Ritzau Fokus
 

- Hun er et godt sted, hvor hun får den hjælp, hun har brug for. Hun har det meget bedre, beretter den 83-årige Katherine Jackson. Foto: Colourbox

Paris Jackson forlader modeshow i "heste-protest"

Michael Jacksons datter forsøgte i juni at tage sit eget liv. Men hun har det bedre nu, fortæller bedstemoren.

Familien Jackson har nærmest altid været synonym med lige dele succes og sørgelige skæbner.

I juni skrev Michael Jacksons efterladte datter, Paris Jackson, sig ind i særligt den sidste del af familietraditionen, da det kom frem, at hun tilsyneladende havde forsøgt at tage sit eget liv. Men nu ser hun ud til at være i bedring, fortæller bedstemoren Katherine Jackson til magasinet Hello!

– Hun er et godt sted, hvor hun får den hjælp, hun har brug for. Hun har det meget bedre, beretter den 83-årige Katherine Jackson.

Paris Jackson blev indlagt på universitetshospitalet i Los Angeles med snittede håndled og en pilleoverdosis. For tiden er hun i behandling på en privatskole for elever med terapeutiske behov. Opholdet koster familien Jackson 14.000 dollar eller knap 80.000 danske kroner – om ugen. Men det er pengene værd, mener bedstemor Jackson.

– Behandlingen går virkeligt godt. Hun er min baby. Det er hårdt for mig, virkeligt hårdt. Jeg vil bare gerne have, at de her børn er glade, fortæller hun.

Popkongens datter stråler som fotomodel

15-årige Paris Jackson har to søskende, Prince på 16 år og Blanket på 10 år.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu