Se billedet: Fuld dansk sangerinde i blodigt uheld

søndag d. 22. november 2015 kl: 13. 07 Af: Ritzau Fokus
 
Nu står den på pleje, plastre og pust for Szhirley, der styrtede på cyklen.

Nu står den på pleje, plastre og pust for Szhirley, der styrtede på cyklen. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Szhirley havde fået så meget indenbords, at det ramte sangstjernens balanceevne på cyklen.

Fredag aften var Szhirley samlet til vin og venindehygge med blandt andre tv-værtinden Christiane Schaumburg-Müller og makeupartisten Nicci Welsh.

Og noget tyder på, at de våde varer fløj ned gennem damerne, for efterfølgende mistede den stive sangerinde balancen og styrtede på sin cykel, viser hun på et foto, hun har delt på Instagram lørdag aften.

På det blodige billede, hvor hun sørgmodigt sidder med udtværet makeup, en grim knæskraber og et lettere blåt øje, fortæller hun om det stive stunt.

– Gammel sminke, nyt sår, lyder teksten til billedet, hvorefter en lang række hashtags sammenfatter hændelsen:

– “Denne gamle dame var helt utroligt teenagestiv i går”. “Pinlig?” – “Det tror jeg nok”. skriver den 39-årige sangerinde og børnebogsforfatter og fortsætter:

– “Kan ikke huske meget…” – “Kun det flotte fald på cyklen”, beretter hun videre.

Danske kendiskvinder strålede til modefest

Tak til to søde fyre

– “Stor tak til jer to søde fyre, som hjalp den fulde op på benene og halvvejs hjem”. “I er sgu nogle svesker”, fortæller Szhirley og tilføjer:

– “Jeg drikker aldrig igen” – “eller sådan noget…”, lyder det fra sangstjernen, der slutter af med at konstatere:

– “Nu skal jeg have fedt med salt”.

Selv om Szhirley ser en anelse sørgmodig ud på billedet, får fortællingen til gengæld smilene frem hos nogle af de mange Instagram-følgere, hun har.

Danske sangstjerner forener familier på forlystelsestur

Heldigvis er sangerinden omgivet af masser af søde førstehjælpere, der helt sikkert står klar med pleje, plastre og pust derhjemme: Musikermanden Mads Møller og parrets to sønner, femårige Elton og lille Bille Norton på 18 måneder.

Se billedet her:

Gammel sminke, nyt sår #DenneGamleDameVarHeltUtroligtTeenagestivIgår #pinlig? #IthinkSo!! #kanIkkeHuskeMeget… #kunDetFlotteFaldPåCyklen #ogSTORTtakTilJerToSødeFyreSomHjalpDenFuldePåBeneneOgHalvvejsHjem #IErSguNogleSvesker 🙏🏽🙏🏽 #JegDrikkerAldrigIgen #ellerSådanNoget… #nuSkalJegHaFedtMedSalt #tømmerhans #ondtIhåret🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍾🍾🍾🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍾🍾🍾🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍾🍾🍾🍸🍸🍸🍸🍸🍸

Et billede slået op af Szhirley (@szhirleys) den/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu