Bee Gee efterlader 2 mio $

onsdag d. 20. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Tidligere Bee Gee medlem Maurice Gibb efterlader sin kone mere end 2 mio $, samt copyright ejerskab på sin musik og 6 huse rundt om i verden. Testamentet blev skrevet for 12 år siden. Hans to børn Adam på 27 og Samantha på 22 får begge to fonde. Yvonne Gibb og Maurice var gift i næsten 30 år, da Maurice pludseligt døde efter en operation.

Kendt dansk film bliver til musical - med musik af superstjerne Krigs- og filmhelt er død: Han blev kendt i ikonisk rolle

Brødrene Barry og Robin Gibb beskylder Cedars Sinai hospital for ikke, at have ydet den rette hjælp, da Maurice blev indlagt på hospitalet. De har truet med at sagsøge hospitalet, men der er ikke sket noget endnu. Men Robin forsikrer, at hospitalet ikke er af krogen endnu, brødrene mener, at der er tale om lægesjusk. Der er stadig meget vrede tilbage i familien. Lige nu kigger brødrenes advokater på sagen. Barry og Robin mener begge, at Maurices død kunne være undgået.

Maurice Gibb var kun 53 år da han døde d.12 januar. Han døde som følge af en tarmoperation. Han havde en form for tarmslyng der gjorde, at tyndtarmen drejede sig, og stoppede for blodtilførslen. Inden operationen fik Maurice et hjerteslag, men overlevede dette. Dog kan det have haft en indflydelse under operationen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu