Begår Meghan Markle den største synd ved bryllup?

tirsdag d. 19. juni 2018 kl: 17. 15 Af: Peter Koch
Royal Wedding, Prins Harry
Meghan Markles valg af tøj har været et hedt samtaleemne i weekenden. Steve Parsons/Scanpix.

Hun var i hvert fald iført en kjole, der fik folk til at snakke.

Man siger, at ingen må møde op til et bryllup iført tøj, der overstråler brudeparret. Om Meghan Markle kender det ordsprog, vides ikke, ej heller om hun selv mener, at hun har overtrådt nogle skjulte regler.

Derfor lader royal familieforøgelse vente på sig

Sikkert er det dog, at hun i weekenden mødte op med Prins Harry til Harrys kusine Celia McCorquodales bryllup, og hvor Harry ankom i tøj, ingen løftede et øjenbryn over, var det en anden snak, når det kom til hustruen Meghna.

The Sun skriver, at Meghans kjole koster 3922 pund (mere end 33.000 danske kroner), og at den er designet af Oscar De LA Renta, der i øvrigt også stod bag designet af Meghans mors kjole, da Meghan selv blev gift for en måneds tid siden.

På de sociale medier er snakken siden weekendens bryllup gået på, hvad Meghan tænkte over, da hun iførte sig kjolen. Der virker til at være en del mennesker, der nærer stærke følelser for hendes tøjvalg, og de kom i løbet af debatten frem til, at kjolen ligner noget, der er løgn, og at det tilhørende hovedstykke ligner noget, der er endnu værre.

Meghan afslører helt speciel hemmelig detalje om sin brudekjole

Du kan her få syn for sagen og selv bedømme, hvad du synes om Meghans kjolevalg:

Del din kommentar

Forsiden lige nu