Bekræftet: Lig fundet i vandet ér savnet sanger

lørdag d. 12. maj 2018 kl: 11. 12 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Familien siger, det ér Scott Hutchison, der er fundet død.

Den især skotske musikverden er i chok over tabet af ekstremt vellidte og talentfulde Scott Hutchison, der var forsanger i bandet Frightened Rabbit – bedst kendt herhjemme for solide optrædender på Roskilde og Northside festivalerne.

Familien til den 36-årige sanger har bekræftet, at Hutchison er identisk med det lig, der torsdag aften blev fundet i vandet ved Port Edgar vest for Edinburgh.

Politiet i Skotland udsendte en bred appel til offentligheden onsdag i forbindelse med, at den 36-årige blev efterlyst. Han var sidst set forlade et hotel i South Queensferry klokken et om natten lokal tid onsdag “morgen”.

Få timer inden havde sangeren og guitaristen skrevet nogle bekymrende beskeder på det sociale medie Twitter. Blandt andet skrev han få timer før sin forsvinden “Jeg er væk nu, farvel”. Hans nærmeste bekræftede ligeledes, at Scott, der i årevis åbent har kæmpet med og mod depression, var i en mentalt skrøbelig tilstand.

Benny Andersen er død

Slut på lidelserne

På bandets Twitter-profil, der de seneste dage har været fyldt med efterlysninger og detaljer om Scotts forsvinden, har de resterende medlemmer lagt en fælles besked ud til minde om forsangeren, der var med til at forme bandet med sin bror i 00’erne.

Her i fremgår det:

“Ingen ord beskriver den overvældende tristhed og smerte, der følger med vor elskede Scotts død, men at vide, han ikke længere føler smerte, er en formildende omstændighed.”

Ikonisk sportsstjerne død: Satte flere rekorder

Beskeden, der er underskrevet Grant, Billy, Andy og Simon, slutter med at mindes alt det gode ved Scott Hutchison, der med sin følsomme stemme har beriget indierock-fans verden over.

“Hans fravær vil altid kunne føles, men han efterlader en arv af håb, godhed og farve, der for evigt vil mindes og deles. Hvil fredfyldt, Scott”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu