Bekræftet: Skuespillerinde og hendes børn er døde

fredag d. 8. januar 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus

Den britiske "EastEnders"-skuespillerinde Sian Blake og hendes to børn er blevet fundet døde i deres egen have, bekræfter politiet.

Sian Blake og hendes to børns død undersøges som tredobbelt mord af det britiske politi. Her ses det britiske politis hovedkvarter.

Sian Blake og hendes to børns død undersøges som tredobbelt mord af det britiske politi. Her ses det britiske politis hovedkvarter. Foto: Matt Dunham/AP

EastEnders-skuespilleren Sian Blake er fundet død i sin egen have

Britiske Sian Blake, kendt fra dramaserien “EastEnders”, og hendes to børn er blevet fundet døde i deres egen have, bekræfter politiet ifølge BBC. Politiets talsperson fortæller, at de er døde af skader på hoved og nakke. Sagen behandles som tredobbelt drab.

Tre lig fundet i forsvundet skuespillers have

Skuespillerinden, som var 43 år, og hendes to børn på henholdsvis fire og otte år var ikke blevet set siden 13. december, og 16. december blev de meldt savnede. 6. januar blev ligene af de tre fundet i deres have i det sydøstlige London. Sian Blakes partner, Arthur Simpson-Kent, bliver nu eftersøgt af politiet. Ifølge BBC’s oplysninger befinder han sig dog ikke længere i England, efter at han har talt med politiet.

Forsøgt at skjule ligene

Sian Blake spillede rollen som Frankie Pierre i BBC-serien “EastEnders”. Ifølge hendes søster, Ava Blake, var skuespillerinden tæt på at gå fra sin mand.

– Det er sorgen over mine nevøer mere end noget andet. Min bror er rasende. Mine kusiner og fætre er rasende. De er vrede over Sian, men drengene har fuldstændig ødelagt os. Vi har mistet en generation. Vi kan aldrig erstatte dem, siger Ava Blake ifølge BBC til det britiske politi.

Ligene blev fundet under en undersøgelse og udgravning i familiens hus. Ifølge politiet var der blevet gjort betydelige forsøg på at skjule de tre lig.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu