Bekymret for Anna Nicole

torsdag d. 22. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Afdøde Anna Nicole Smiths søn Daniel var så bekymret for sin mor, at han overvejede at hyre en privatdetektiv, som skulle efterforske hendes forhold til advokaten Howard K. Stern. Det blev aldrig til noget, men den pågældende detektiv, Jack E. Harding, fortæller, at Daniel tre måneder før sin død betroede sig til ham om sine bekymringer for moderen.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Daniel frygtede, at hans mor nærmest blev holdt som en fange på Bahamas, og at Stern sørgede for, hun hele tiden var påvirket af stoffer, som forhindrede hende i at tænke klart, selv mens hun var gravid med Dannielynn. Han frygtede for sin mors helbred, og han var vred over at være blevet skubbet ud af hendes liv, fortæller Harding til en amerikansk avis.

Efter Daniels mystiske død kun tre dage efter fødslen af Dannielynn, kontaktede detektiven politiet på Bahamas og fortalte dem om sin samtale med ham. Den virkede de meget interesserede i, og efter at Anna Nicole døde, har Harding fået endnu mere at spekulere på. “Når to mennesker dør så tragisk under nogen omstændigheder, der måske kan have forbindelse med hinanden, er politiet nødt til at undersøge alle spor meget grundigt,” udtaler detektiven.

Del din kommentar

Forsiden lige nu