Åben retssag

torsdag d. 13. januar 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Michael Jacksons retssag skal være åben for alle. Michael Jacksons advokater ville have retssalen lukket for medier og andre uvedkommende, når de skal til at fremlægge nogle bestemte punkter på deres dagsorden. De er bange for at nogle udsagn ville blive redigeret inden de bliver vist i fjernsynet, og at det vil have en forkert indflydelse på juryen. I onsdags valgte dommeren at holde retssalen åben for alle, også når de omtalte beviser og udsagn skal fremlægges.

Michael Jackson er tiltalt på ikke mindre end 10 punkter, blandt andet for overgreb på en mindreårig. Han blev løsladt mod en kaution på 3 millioner dollars. I onsdags mødte han ikke op i retten. Juryen skal vælges d. 31. januar. Den meget omdiskuterede og knap så populære journalist Martin Bashir, der lavede dokumentaren Living With Michael Jackson, skal vidne mod den store stjerne d. 1. marts.

Superstolt vinder efter 45 døgn på øde ø: - Vi var alle fem værdige vindere

Der er ingen kameraer tilladt i retssalen, men E! Networks er gået sammen med Sky Broadcasting om at løbende rekonstruere hver dags begivenheder på fjernsyn, så alle kan få at se, hvad der er sket i retten.

Del din kommentar

Forsiden lige nu